E-maillister

Inkluderet

E-maillisterne er som navnet antyder en liste af e-mails og navne. De kan oprettes mange steder i systemet. Den primære er en liste til alle medlemmer, men vi har også lister på de enkelte medlemstyper, på grupper, aktivitetstilmeldinger, osv. osv.

Listerne anvendes ensartet i hele systemet, hvilket gør det nemt at sende mails til mange personer. E-mails sendes via SendGrid, hvor vi desuden anvender deres API til at validere e-mails, dvs. tjekke om e-mail konti er gyldige. Udsendelsen af e-mails kan scheduleres, så man fx. kan sætte systemet til at sende en e-mail til alle deltagere på en aktivitet 3 dage før aktiviteten afholdes. Det kan også bruges til at sende et nyhedsbrev på fredag kl. 12 (når det er klart onsdag formiddag). Man kan desuden sende test e-mails, så man kan se hvordan e-mailen ser ud i sin egen indbakke, før man sender til alle abonnenterne.

Billede1 Billede2

Udvidelser

1

MailChimp integration
Automatisk opdatering af e-mail adresser i din MailChimp mailliste, når administrator eller medlem gemmer sin e-mail i foreningsadministration.
Pris: Kr. 975 i oprettelse og kr. 125 pr. måned (MailChimp abonnement er IKKE inkl.)

2

Embed
Nem mulighed for at tilmelde abonnenter fra en ekstern hjemmeside, vha. en "form" der kan embeddes med en iframe.
Pris: kr. 50 pr. måned

3

Individuel administratorstyring
En mere finkornet adgangskontrol, som gør det muligt at kontrollere hvilke administratorer der har adgang til hvilke E-maillister.
Pris: kr. 10 pr. måned

4

SendGrid (dedikeret)
Udsendelse af mails via vores SendGrid aftale er inkluderet. Denne udvidelse giver mulighed for at erstatte vores SendGrid aftale med en aftale indgået mellem din forening og SendGrid. Det giver adgang til SendGrids administrationspanel inkl. statistik osv.
Pris: Kr. 975 i oprettelse og kr. 100 pr. måned (SendGrid abonnement er IKKE inkl.)

Integration til andre komponenter

layers

Medlemmer (personer)

Der findes en e-mailliste til alle medlemmer, men også til de enkelte medlemstyper. Det er også muligt at oprette e-maillister hvor man kombinerer flere medlemstyper. Vis arrow-button-right-1

layers

Aktiviteter/Events

Der kan oprettes e-maillister til aktivitetskategorier, så man kan skrive til alle der har deltaget på en (eller flere) aktiviteter i den kategori, og naturligvis på de enkelte aktiviteter, så man kan sende mails til alle deltagerne. Vis arrow-button-right-1

layers

Hjemmeside

Mulighed for at indsamle e-mails på hjemmesiden (abonner på vores nyhedsbrev). Fx til nyhedsbreve der er specielt målrettet nye potentielle medlemmer. Vis arrow-button-right-1

layers

Udvalg

Send e-mails til alle udvalgsmedlemmer. Vis arrow-button-right-1

layers

Grupper

Send e-mails til alle medlemmer i en gruppe (grupper er delmængder af medlemmer, fx. fordelt efter geografi eller interesseområde). Vis arrow-button-right-1

layers

Virksomheder

Send e-mails til alle virksomheder. Vis arrow-button-right-1

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

E-maillisterne bruges blandt andet til at sende nyhedsbreve. Men de er integreret stort set alle de steder i systemet, hvor der er lister med flere personer. Det er fx. detagerlister på events/aktiviteter, grupper, udvalg, deltagere på et seminar osv. Da e-maillister bruges til at muligt andet end nyhedsbreve, endte navnet på e-maillister (de er lister med e-mailadresser og navne).